Foto galeri e filmit “Cirku në fshat” | 45 vjet që nga shfaqja!

0
937

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
45 vjet me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te shfaqje filmi artistik “Cirku ne fshat”. (1978 – 2023)

Me poshte skeda informative si dhe nje album fotografik nga ky film:

______________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply