Foto galeri e filmit “Debatik” | 62 vjet që nga shfaqja!

0
1980

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Data 27 dhjetor shenon 62 vjetorin e premieres se filmit “Debatik” qe u shfaq ne vitin 1961 ne kinemate e Tiranes. 1961 – 2023!

Ky film u vleresua si me i miri i paraqitur ne retrospektiven e filmit shqiptar ne Festivalin e XV ne Xhifone (Salerno), Itali 1985, dhe u nderua me nje pllake te vecante dhene “Rotary Club” ne Salerno.

Si me poshte skeda informative dhe nje foto album i gjere nga ky film:

 

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply