Foto galeri e filmit “Dëshmorët e monumenteve” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
799

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Deshmoret e monumenteve” do te kishte premieren e tij pikerisht si sot ne kete date, 43 vjet me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane. (1980-2023)

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album i gjere fotografik nga ky film:

 

_________________________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply