Foto galeri e filmit “Detyrë e posaçme” | 60 vjetori i shfaqjes!

0
1047

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Me 21 mars te vitit 1963 ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane, pikerisht si sot ne kete date, plot 60 vjet me pare, do te shfaqej filmi “Detyre e posacme”. 1963-2023

Si me poshte skeda informative dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply