Foto galeri e filmit “Dimri i fundit” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
2075

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
8 korrik 1976 – 2023.

47 vjet me pare do te shfaqej ne kinemate e Tiranes filmi
“Dimri i fundit”, nje nder filmat me te realizuar te kinemase shqiptare edhe pse te duket e cuditshme qe ky film u xhirua ne Dardhe te Korces ne nje dimer te acarte, u shfaq 7-8 muaj me vone, ne veren e nxehte te v. 1976.

Me poshte eshte skeda informative dhe nje album i gjere fotografish nga ky film.

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan per faqen nga administratori Erald B. Skeda: Filmi Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T. Hoxha 

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here