Foto galeri e filmit “Dollia e dasmes sime” | 45 vjet që nga shfaqja!

0
2151

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Si sot ne kete date, me 10 tetor plot 45 vite me pare do te kishte premieren filmi “Dollia e dasmes sime” ne kinemate e Tiranes. 1978-2023.

Me poshte skeda informative dhe nje foto album i gjere nga ky film:

 

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply