Foto galeri e filmit “Dora e ngrohtë” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1146

ALMANAKU I FILMIT TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
39 vjet me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane, pikerisht me 18 mars 1984, do te shfaqej filmi “Dora e ngrohte”! (1984-2023)

Filmi fitoi Cmimin e pare ne Festivalin e VI te Filmit Artistik Shqiptar qe u zhvillua nga 1-5 tetor 1985. Sander Prosi A.P, u nderua me kupe per interpretimin e rolit te profesor Mirashit.

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album nga filmi:

 
________________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply