Foto galeri e filmit “Dritat e qytezës” | 40 vjet që nga shfaqja!

0
1964

Almanaku i Filmit Shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”!
Data 26 qershor sjell ne kujtesen e kalendarit te artit skenik, 39 vjetorin e shfaqjes se filmit “Dritat e qytezes”. 1983-2023

Me poshte skeda informative dhe nje album i gjere fotografik.
(Skeda: Filmi Artistik Shqiptar (1957-1985) – Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T Hoxha)

__________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga adm. Erald B qershor 2021.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here