Foto galeri e filmit “Duaje emrin tënd” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
688

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Kete vit filmi “Duaje emrin tend” ka 38 vjetorin e premieres se shfaqjes, film i cili u dha ne kinemane “Partizani” ne Tirane pikerisht me 6 prill 1985.

Ky film fitoi cmimin e trete ne Festivalin e IV-te te Filmit Shqiptar qe u mbajt ne Tirane 1 – 5 tetor 1985. Aktorja Raimonda Bulku u nderua me kupen e festivalit per interpretimin e bukur te rolit te Jones .

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden informative si dhe nje album te gjere fotografik nga ky film:

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply