Foto galeri e filmit “Duel i heshtur” | 56 vjet që nga shfaqja!

0
1253

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSRUDIOS “SHQIPERIA E RE”
17 gusht 1967 – 2023.
56 vjet me pare ne kinemate e qytetit bregdetar te Durresit u shfaq filmi
“Duel i heshtur”.

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:


________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here