Foto galeri e filmit “Duke kërkuar 5 orëshin” | 49 vjet që nga shfaqja!

0
738

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
49 vjet me pare pikerisht me 14 nentor 1974 u shfaq filmi “Duke kerkuar 5 oreshin”.
1974-2023!

Me poshte skeda informative si dhe nje album fotografik nga ky film.

 

______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply