Foto galeri e filmit “Ëndërr për nje karrige” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1520

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
1984 – 2023!
Data 21 tetor shenon 39 vjetorin e premieres se filmit Enderr per nje karrige” shfaqur ne kinemane “Partizani” ne Tirane.

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album i gjere nga ky film:


_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013.
Fotot u mundesuan nga administratori i kesaj faqe Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here