Foto galeri e filmit “Era e ngrohtë e thellësive” | 41 vjetori i shfaqjes!

0
1333

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR
Kete vit behen plot 41 vjet qe nga shfaqja e premieres se filmit televiziv “Era e ngrohte e thellesive”, shfaqur nga Radiotelevizioni Shqiptar – TVSH ne vitin 1983.

Kadri Roshi u nderua me medaljoni n per interpretimin e rolit te minatorit veteran ne Festivalin e 5-te te Filmit Artistik Shqiptar qe u mbajt me 19-23 prill 1983.

Si me poshte skeda informative dhe nje album fotografik nga ky film:

________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply