FOTO GALERI E FILMIT “ESTRADA NË EKRAN” | 55 VJET QË NGA SHFAQJA!

0
1358

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1968-2023!
30 gushti shenon 55 vjetorin e shfaqjes se filmit variete” Estrada ne ekran”!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Si me poshte skeda informative dhe nje album fotografik nga ky film:


___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.