Foto galeri e filmit “Fejesa e Blertës” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1347

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
18 gusht 1984 – 2023
Pikerisht me 18 gusht, 39 vjet me pare u shfaq filmi muzikor “Fejesa e Blertes” ne kinema “Rrepublika” te Tiranes.

Me poshte skeda i nformative dhe nje album i gjere fotografik:

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot jane kontribut i administratorit te kesaj faqe Erald B.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply