Foto galeri e filmit “Flaka e maleve” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1079

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR
Filmi televiziv me dy seri “Flaka e maleve” do te shfaqej pikerisht si sot ne kete date, me 21 prill, 39 vjet me pare , ne Pallatin e Kultures ne Tirane ne Festivalin e V-te te Filmit Shqiptar, 1983!

Per kete film Ndrek Luca u nderua me Medaljonin e Festivalit te V-te te Filmit Artistik Shqiptar ne vitin 1983 per interpretimin e rolit te zejtarit te barutit.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden i nformative si me poshte dhe nje foto album nga ky film:

____________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply