Foto galeri e filmit “Fraktura” | 40 vjetori i shfaqjes premiere!

0
843

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
25 dhjetori i ketij viti sjell ne kujtese 39 vjetorin e premieres se filmit “Fraktura” shfaqur ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.
1983 – 2023!

Si me poshte skeda informative dhe nje album i gjere me foto qe u mundesua nga admistratori i kesaj faqe Erald B.:


_______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply