Foto galeri e filmit “Fundi i një gjakmarrje” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
692

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
39 vjet me pare ne kinemane “Partizani” ne Tirane do te shfaqej filmi
“Fundi i nje gjakmarrje” . 1984 – 2023!

Si me poshte skeda informative e filmit si dhe nje foto album i gjere i tij:

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply