Foto galeri e filmit “Fushë e blertë, fushë e kuqe” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
903

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
2 shkurti i ketij viti shenon 38 vjetorin e shfaqjes se filmit “Fushe e blerte, fushe e kuqe” qe u dha ne kinemane “Partizani” ne Tirane.
1985 – 2023

Me poshte kemi mundesuar skeden informative si dhe nje foto galeri te gjere nga ky film:

 

______
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply