Foto galeri e filmit “Gabimi”!

0
476

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE” NEPERMJET FOTOVE!
Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri nga ky film
Kinostudio “Shqiperia e Re” – 1986
Film i metrazhit te shkurter 50 min.
Regjia: Drita Koci
Skenari: Kico Blushi
Operator: Pellumb Kallfa
Piktor: Azis Karalliu
Muzika: Maksim Shehu
Drejtor filmi: Klement Rroja
Operator zeri: Vangjel Leka
Regjisore montazhi: Atalanta Pasko
Pikor kostumesh: Vangjel Gjikondi
Grimiore: Valentin Cani
As. regjisore: Flamur Koci dhe Diana Cani
As. operator: Leonard Dori dhe Reis Cico
Nen drejtor filmi: N. Metani
Piktor ekzekutues: R. oparaku
Mjeshter dekoresh: L. Skenderi
Brigadier ndricimi: V. Lila
Administrator: V. Leka
Montazhiere: M. Ohri
Zhurmat: Majlinda Berxolli
Kostumier: P. Paloli
Rekuizitier: J. Vollci

Ekzekuton Orkestra Simfonike e Radiotelevizionit
Dirigjent: Ferdinand Deda

Martini është një djalë kureshtar. Për shkak të karakterit të tij herë aktiv dhe herë i mbyllur në vetvete, ndodhin shpesh keqkuptime edhe të hidhura midis Martinit dhe prindërve të tij, mësuesve, shokëve, vëllait të madh dhe motrës së vogël. Si duhet të sillen prindërit mësuesja dhe të afërmit me Martinin që të mos fyejnë personalitetin e tij?

     

   

Interpretojne:
Bujar Lako……Arjani
Erdin Kuke……Martini
Rajmonda Bulku……Mamaja
Margarita Xhepa……Mësuesja
Ilia Shyti……Gjyshi
Marika Kallamata……Gjyshja
Ariola Rënja……Motra
Genti Mehmeti……
Ernald Zajmi……
Klaus Qinami……
Iris Pekmezi……
Bilbil Kasmi…….polici rrugor

 

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 8 maj 2023

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply