Foto galeri e filmit “Gjeneral gramafoni” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
906

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
44 vjet me pare pikerisht me 11 shkurt 1979, ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te kishte shfaqjen filmi “Gjeneral gramafoni” 1979-2023!

Ky film u shpall filmi me i mire ne Festivalin e III te Filmit Shqiptar, prill 1979 ne Tirane.

Per nje info. me te detajuar kemi mundesuar skeden e si me poshte si dhe nje foto galeri te gjere nga ky film shume i bukur:

_________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply