Foto galeri e filmit “Gjurmë në dëborë | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1950

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE!
39 vjet me pare, pikerisht me 27 dhjetor 1984 do te kishte premieren filmi i metrazhit te shkurter “Gjurme ne debore” shfaqur ne Tirane.

1984-2022

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e filmit si dhe nje album i gjere fotografik.

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivtet qe nga viti 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply