Foto galeri e filmit “Gracka” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1301

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1984 – 2023!
39 vjet me pare, me 9 korrik 1984, u shfaq ne kinemate e Tiranes filmi “Gracka”, bazuar ne ngjarje reale, sipas skenarit te Neshat Tozajt, pasqyrim i situates ne v. `50 te grupeve diversioniste qe shkelnin hera-heres kufirin shqiptar!

Me poshte eshte skeda informative e ketij filmi si dhe nje album super i gjere me fotografi te ndryshme te nxjerra nga ky film. (Filmi Shqiptare 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T. Hoxha)

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here