Foto galeri e filmit “Gunat përmbi tela” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
806

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
46 vjet me pare, pikerisht me 28 nentor 1977 do te ishte premiera e filmit “Gunat permbi tela” shfaqur ne kinemate e qytetit te Vlores.

1977-2023

Si me poshte skeda informative dhe nje foto album nga ky film:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here