Foto galeri e filmit “Guximtarët” | 52 vjet që nga shfaqja!

0
651

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
1 janari shenon ne kalendarin e ngjarjeve te artit skenik, nder te tjera, edhe 52 vjetorin e premieres se filmit “Guximtaret” shfaqur ne Tirane.
1971 – 2023!

Me poshte skeda informative dhe nje album fotografik nga ky film:

________________

Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here