Foto galeri e filmit “Ilegalet” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
614

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Si sot ne kete date, 46 vjet me pare, pikerisht me 2 prill 1977, u shfaq ne kinemate e Durresit filmi “Ilegalet”!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ske nari i ketij filmi fitoi “Cmimin e Trete” ne Konkursion Kombetar te Dramaturgjise ne vitin 1976 ne Tirane.

Stavri Shkurti dhe Rikard Ljarja u nderuan me medalje ne Festivalin e Filmit Shqiptar, 23 prill 1977, per rolet perkatesisht te Besimit dhe inxhinier Tostit.

Me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri nga ky film:

____________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.