Foto galeri e filmit “Itendenti” | 42 vjet nga shfaqja!

0
1562

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR
1981 – 2023. 42 vjet me pare u shfaq premiera e filmit “itendenti” ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.

Skenda informative si me poshte si dhe nje album fotografik nga ky film:

__________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Skeda: Filmi Artistik Shqiptar 1957-1985 / Shtepia “8 Nentori” / A. T. Hoxha
Fotot jane kontribut i adminstratorit E. B

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply