Foto galeri e filmit “Karnavalet” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1508

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
43 vjet me pare , me 29 dhjetor , ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te shfaqej kino-opera Karnavalet. 1980 – 2023!

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album nga ky film:

__________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply