Foto galeri e filmit “Kërcënimi” | 41 vjet që nga shfaqja!

0
691

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
41 vite me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te shfaqej filmi “Kercenimi”
1982-2023

Me poshte kemi mundesuar skeden informative si dhe nje foto galeri te gjere nga ky film:

Liste e plote e interpretuesve:
Raimonda Bulku……..Ema
Piro Kita……..Arben Morina, polici
Aleksander Pogace….Peter Majevski
Bep Shiroka…..Aleksander Majevski
Antoneta Papapavlli….Marina, nena e Emes
Vagjel Agora……Besniku
Skender Cala…..Stavri
Agron Gashi……Skafandra
Karafil Shena……Jace
Andon Koco….Zamiri
Stavri Shkurti….Shefi
Katrina Biga…….Kristina
Pavli Preka…..Librashitesi
Lec Vuksani…..Komandanti
Gezim Rudi……i ri vullnetare
Artur Gorishi…..i ri vullnetare


___________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here