Foto galeri e filmit “Kohë e largët” | 40 vjetori i shfaqjes!

0
1506

ALMANKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Plot 40 vjet me pare ne kinemane “Partizani” ne Tirane pikerisht me 15 nentor 1983 do te shfaqej filmi “Kohe e larget. (1983 – 2023)

Skenda informative si me poshte dhe nje album fotografik nga ky film:

Caste xhirimi nga fil mi “Kohe e larget” Regjisori Spartak Pecani, operatori Bardhyl Martianiani dhe pak me tutje aktori protagonist Ndricim Xhepa


_________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply