Foto galeri e filmit “Komisari i dritës” | 57 vjet që nga shfaqja!

0
2419

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
57 vite me pare, me 16 korrik 1966 ne Rreshen e me pas ne Shkoder do te shfaqej filmi “Komisari i drites”.
1966-2023!

Ne kete pervjetore kjo faqe i ka dedikuar ketij filmi nje album te gjere fotografik si dhe skeda informative si me poshte:

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply