Foto galeri e filmit “Koncert në vitin 1936” | Sot, 43 vjet që nga shfaqja!

0
1273

Faqe nga almanaku i filmit shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”
Sot ne kete date, behen 43 vjet qe nga shfaqja e filmit “Koncert ne vitin 1936”, i cili e kishte premieren me 22 prill 1979 ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.

Me poshte nje galeri e pasur me foto nga ky film si dhe skeda informative.
* * *

 

___________________
Mundesuar nga Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply