Foto galeri e filmit “Krevati i perandorit” | 50 vjetori i shfaqjes!

0
1061

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
28 nentori ne kalendarin e artit skenik shenon nder te tjera edhe 50 vjetorin e premieres se filmit me metrazh te shkurter “Krevati i perandorit” i cili shfaq ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.

Me poshte eshte skeda informative dhe nje foto album nga ky film:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply