Foto galeri e filmit “Kryengritje në pallat” | 51 vjetori i shfaqjes!

0
1268

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Kete vit shenohet plot 51 vjetori i premieres se filmit “Kryengritje ne pallat, shfaqur ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane pikerisht me daten 6 nentor 1972.

(1972-2023)

Me poshte eshte skeda informative e filmit si dhe nje album fotografik.

 

________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply