Foto galeri e filmit “Kur hiqen maskat” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
1739

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1975-2022!
47 Vjet me pare ne Tirane u shfaq filmi “Kur hiqen maskat”, realizuar sipas skeceve te Skender Plasarit, Spiro Comores dhe Gogo Veshit.
Ne realizimin e ketij filmi shume te bukur dhe argetues mori pjese trupa e Estrades se Teatrit te Tiranes.

Skeda informative si me poshte se bashku me nje album te gjere fotografik nga ky film:
(Filmi Artistik Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori / A. T Hoxha)


_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot jane kontribut i administratorit te faqes Erald B.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply