Foto galeri e filmit “Kur po xhirohej një film” | 42 vjet që nga shfaqja!

0
760

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Data 12 tetor e ketij viti shenon plot 42 vjetorin e premieres se filmit “Kur po xhirohej nje film”, qe u shfaq pikerisht me 12 tetor 1981 ne kinemate e Tiranes.

Filmi qe bazohet ne nje ngjarje te vertete fitoi cmimin e trete dhe medaljonin e Festivalit te V-te te Filmit Artistik Shqiptar qe u zhvillua ne datat 19-23 prill 1983.

Aktori i vogel Genti Basha u nderua me medaljon ne kete Festival te Filmit Artistik Shqiptar.

Filmi vete u nderua me medaljen e argjendte ne Festivalin Nderkombetar te Filmave per Femije te zhvilluar ne Xhifone te Salernos, Itali, ne gusht 1983!

Si me poshte kemi mundesuar skeden informative si dhe nje foto galeri te gjere nga ky film:

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply