Foto galeri e filmit “Kush vdesë në këmbë” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
921

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
38 vjet me pare, pikerisht me 7 mars 1985 ne diten e mesuesit, do te shfaqej ne kinemane “Partizani” ne Tirane filmi “Kush vdese ne kembe”. (1985 – 2023)

Filmi fitoi cmimin e trete ne Festivalin e VI-te te Filmit Shqiptar qe u mbajt ne Tirane ne datat 1-5 tetor 1985. Aktoret Guljelm Radoja dhe Reshat Arbana u  nderuan me medaljonin e Festivalit per interpretimin perkatesisht te roleve te Petro N. Luarasit dhe te Dajlan Beut!

Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri nga ky film:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply