Foto galeri e filmit “Liri a vdekje” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1808

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR
43 vjet me pare do te shfaqej ne Tirane filmi me dy seri “Liri a vdekje”
5 maj 1980 – 2023!

Shfaqja e ketij filmi me 5 maj perkon me diten e lavdishme deshmoreve te kombit shqiptar!

Me poshte skeda informative e filmit si dhe nje fotoalbum i gjere nga ky film.


______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here