Foto galeri e filmit “Lugina e pushkatarëve” | 53 vjet që nga shfaqja!

0
970

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE
53 vjet me pare ne kinemate e Tiranes do te shfaqej filmi “Lugina e pushkatareve”.
1 qershor 1970 – 2023

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda informative e filmit si dhe nje foto album i gjere nga ky film:

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Skeda e filmit: Filmi Artistik Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori” A. T Hoxha

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.