Foto galeri e filmit “Lumë drite” | 48 vjet që nga shfaqja!

0
1201

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1975 – 2023!
Data 19 shtator, shenon ne kalendarin skenik te filmit te Kinostudios 48 vjetorin e shfaqjes se filmit “Lume drite” i cili u dha per here te pare ne qytetin e Lezhes.

Ne realizimin e ketij filmi ndihmuan shkolla 8 vjecare dhe kooperativa bujqesore e Kallmetit si dhe Ansambli “Ciftelia” – Lezhe!

Operatori Petraq Lubonja u nderua me cmim te vecante per punen e tij me kameren ne Festivalin e Filmit Shqiptar ne vitin 1976.

Me poshte skeda informative e filmit shoqeruar me nje foto galeri po nga ky film

 
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply