Foto galeri e filmit “Lundrimi i parë” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1230

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
39 vjet me pare ne kinemate e qytetit bregdetar te Durresit do te shfaqej filmi i metrazhit te shkurter “Lundrimi i pare”

Ne xhirimin e ketij filmi ndihmuan punenjesit e staconeve te kerkimeve te peshkimit ne Durres.

Me poshte skeda informative e filmit si dhe nje foto galeri e gjere po nga ky film:

 

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here