Foto galeri e filmit “Malet me blerim mbulur” | 52 vjet që nga shfaqja!

0
903

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Viti 2022 perkon me 52 vjetorin e premieres se filmit “Malet me blerim mbuluar” i cili u shfaq pikerisht me 31 dhjetor 1971 ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

1971-2023

Me poshte eshte mundesuar skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:

 

___________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.