Foto galeri e filmit “Mësim për Lindën” | 51 vjetori i shfaqjes!

0
554

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Data 11 mars shenon kete vit 51 vjetorin e shfaqjes se filmit per femije “Mesim per Linden” (1972-2023).

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si dhe nje foto galeri nga ky film:

______________
Kinemtografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply