FOTO GALERI E FILMIT “MËSONJËTORJA” | SHFAQUR 43 VJET MË PARË!

0
2202

FAQE NGA ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR!
43 vjet me pare u shfaq filmi “Mesonjetorja” ne kinemate e Tiranes, pikerisht me 7 mars 1980. (1980-2023)

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Roza Anagnosti mori kupen e Festivalit te IV-te te Filmit Shqiptar per rolin e mesueses. Skenari, piktori dhe piktori i kostumeve moren medaljonin ne kete Festival te IV-te te Filmit ne vitin 1981. Me medaljon u nderua edhe aktori Guljelm Radoja per rolin e Stefan Bardhit se bashku me aktorin tjeter Robeert Ndrenika per rolin e Kockes. 

Me poshte skeda e filmit si dhe nje album i gjere fotografik:

 

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.