Foto galeri e filmit “Militanti” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1292

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
39 vjet me pare, ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te shfaqej filmi “Militanti”, pikerisht me 26 nentor 1984.

1984-2023

Skeda informative dhe nje foto galeri nga ky film si me poshte:

 

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply