Foto galeri e filmit “Mimoza llastica” | 50 vjetori i shfaqjes!

0
849

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
50 vjet me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te shfaqej filmi per femije “Mimoza Llastica, pikrisht me 28 nentor 1973.

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album i gjere nga ky film:

  
  
        
        

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply