Foto galeri e filmit “Montatorja” | 53 vjet që nga shfaqja!

0
2021

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Plot 53 vjet me pare do te shfaqej ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane filmi “Montatorja” (1970 – 2023)

Gazeta e kohes “Puna” do te shkruante keshtu: “Film artistik mbi poezine e jetes dhe te punes” .

Me poshte skeda informative si dhe nje fotogaleri nga ky film:

Linku ne Facebook: https://www.facebook.com/media/set/edit/a.1241796509213548/

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply