Foto galeri e filmit “Monumenti” | 45 vjet që nga shfaqja

0
1373

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Si sot ne kete date, 11 janar , 45 vite me pare, do te shfaqej ne kinemate e Korces filmi i metrazhit te shkurter “Monumenti” . (1978-2023)

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda informative dhe nje foto galeri nga ky film:

______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.