Foto galeri e filmit “Mysafiri” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
1877

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Data 1 shtator shenon 44 vjetorin e shfaqjes se filmit “Mysafiri”!
1979-2023!

Skenda informative e ketij filmi si dhe nje foto album i gjere :

 

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here