Foto galeri e filmit “Nata e parë e lirisë” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
935

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
8 nentor 1984, eshte kjo ngjarja ne kalendarin skenik te filmit te Kinostudios, ku 38 vjet me pare do te ishte premiera e filmit “Nata e pare e lirise” shfaqur ne kinemane “Partizani” ne Tirane. (1984-2022)!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Si me poshte skenda informative dhe nje foto album nga ky film:

____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.